Pirrigt som bara den, spännande och mest av allt otroligt roligt. Mitt tävlingsbidrag till Cono Surs internationella tävling är inlämnat, uppladdat och tävlingen är i full gång.
Mitt bidrag är alltså
Det skulle göra mig otroligt glad om ni ville rösta på mig, eller någon av de andra kanonbidragen. Ni röstar HÄR. Det skulle verkligen vara den bästa födelsedagspresenten, jepp, jag fyller år idag. Vinnaren i den svenska deltävlingen får åka till Paris och laga upp sitt recept och vinnaren i Paris får en resa till Chile. Jag vill verkligen komma till Paris och få laga upp min rätt.
Jag har tagit fram ett recept som ska vara lätt att laga till och ska tyckas om av alla. Det blev precis som jag hade önskat och vem som helst kan laga till dessa tostadas. De andra deltagarna har även de lagat upp fantastiska rätter så jag är i mycket fint sällskap till Cono Surs Blogger Competition 2015.
Här är en lista på deltagarna i 2015 års upplaga av Cono Sur Blogger Competition (lista lånad av Landleys Kök):
Landleys kök Grillad torskrygg med tryfflad palsternackspuré, fruktsalsa och örtsmör
Chili con Karin Lammracks med svartvinbärssås, krossad potatis med chervé, ljummen kålrabbisallad
Det goda glutenfria Hälleflundra lättrimmad och med knaperstekt skinn, Pommes Anna, välstinkande vitvinssås, druv- och fänkålssallad med vinmarinerade sultanrussin, friterade brysselkålsblad och granatäpple
DS Mat & Dryck Helgrillad lammfiol med rosmarin och vitlök
Food’n Wine Snobiety Rimmad torskrygg, rödbeta, rödbetsjuice, fänkålsolja, gransirap och citronzest
Fröken Mela Skogsfruns oxfilépasta
Gunilla Blixt Soppgryta av härlig buljong med bönor, rotfrukter, tomater och kyckling med knaprigt skinn
i köket med Anders Äppelmustfylld kyckling, potatispuré, primörer nästan bränd grädde
Kardemummagumman Tortilla med kryddiga lammfärsjärpar och myntacrème
Kitchen of Anna Lammtacks med mullbärsglaze och parmesanpotatismos toppat med skogens guld
Leva sunt Hett flasklägg med tryffelpure och rårörda lingon
Liniz’ Grillad lax med basilikasås
Matlagerskan Calvados- och långpepparmarinerad kalvfilé med hasselbackade morötter och jordärtskockor, lökkräm samt gravad äggula och smågrönt
Matro Ost- och örtfylld fjällröding
Monikas matbod Lammracks med potatiskaka och brynt morotskräm
Mårtenssons kök Ugnsbräserad lammbog med sötpotatis och bakade tomater.
Najnis kök Högrevsgryta med fräst svartkål och rökig paprikamajonnäs
Reebrook & köket Flädergravad lax med olika tillbehör
Rostad mandel och ruccola Salsicciafylld salviakyckling med potatiskaka och grön valnötskräm
Sandras matkrypin Kanelmarinerad lammfilé med granatäppelsmör och chévrepuré
Stockholm Tea House Torskrygg med kokt potatis och riven pepparrot
Yummifood Färsk pasta med bacon, örter och skogens guld
Ha ha, så tokigt det blir när den första som länkar länkar fel och sen kopierar alla det felaktiga. Jag tävlar inte med fjällröding utan mitt bidrag är en svartvinbärsfylld köttrulle serverad med bl.a. svartvinbärschutney och shii-take-svamp som du hittar här: https://mat-ro.blogspot.se/2015/07/svartvinbarsfylld-kottrulle-med.html
Kram Sara