Sushi & Mumin

God Morgon! Snart helg och den är så efterlängtad. Tröttare än tröttast just nu. Uppstart på jobbet där jag är mentor för en etta, Annie har börjat ettan med de förändringar det innebär, föräldramöten osv, uppstart på aktiviteter och en hel del annat som jag har varit tvungen att rodda med och fixa pronto. I helgen kommer min bror och syster med barn. Vi ska till Gröna Lund, hela galna gänget. Så glad att det ska bli ok väder för Grönan. 

Mumin Moomin

Jag skickade iväg Annie idag med sötaste mellislådan fylld med persika- och plommonklyftor. Det här är egentligen en Sushilåda att ta med, ni vet japaner är galna i Mumin, eller Moomin. Då man öppnar den så finns det ett fack för pinnarna också och det får plats med två lager sushi. Så urbota gullig. Jag har en finfin bloggkollega som arbetar med Muminprodukterna här i Sverige och jag har fått de sötaste grejerna av henne, bl a den här. Är ni sugna på att köpa Muminprodukter så hittar ni en massa fint i Muminbutiken på nätet. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.