Grym Pasta med Salsicca och Fattigmansparmesan
Godaste pastan på länge är den här med salsicca, fattigmansparmesan och orangea trädgårdstomater. Svängs ihop på ett kick och Så mums! Ett Amaronevin till, inte fel!
Du behöver (2 pers)
spaghetti
3 msk olivolja
2 salsiccakorvar (gärna med chili och vitlökssmak)
2 vitlöksklyftor
150 g körsbärstomater (valfria)
½ ciabattabröd (gärna dagsgammalt)
2 kvistar rosmarin
(Lite extra parmesan skadar inte!)
Gör så här
Koka spaghettin enligt instruktioner på förpackning. Tärna salsiccan. Värm olivoljan i panna och i med tärnad salsicca. Stek den så den får knaprig yta, tillsätt fint skivad vitlök och hela tomater. Rör om lite försiktigt så att allt blir varmt
Ta bort alla kanter på brödet och smula det. Hetta upp 1 msk olivolja i en panna och stek på dem tills de är frasiga (akta så de inte bränns). Hacka rosmarinen fint och tillsätt till smulorna. Rör om.
Blanda ner spaghettin med korv mm. Vänd runt. Strössla över brödsmulorna. Gärna hyvla över lite parmesan också.
TADAAA TADAAAA – WOOP WOOP – Snart helg!!!