Campari & Tonic om du vill spetsa till det

Campari & Tonic om du spetsa till det

Campari & Tonic om du spetsa till det. Byt ut din gin mot Campari i din vanliga GT och du har en CT. Det är dags att förnya sig lite, eller snarare, det ena utesluter inte det andra. Campari med sin smak av blodapelsin och malört passar perfekt tillsammans med tonic. Har man någon skiva citrus så passar det bra att lägga ner. Själv så har jag torkat en massa blodapelsiner innan jul som jag använde. Blev kanon. Har du inte torkat citrusskivor så ta en vanlig skiva lime, apelsin eller kanske citron och lägg ner i glaset. Blir en extra fin touch.

Campari & Tonic om du spetsa till det

Äntligen helg, och det var verkligen efterlängtat. Jag arbetar ju som lärare och läget är rätt ansträngt med många sjuka eller i karantän nu. Så det har varit svårt att rulla det hela med vikarier och upprätthålla lektioner med så många borta. Jag och barnen har hållit oss friska, än så länge. I helgen träffar vi barnens gudmor med liten dotter. Vi ska även fika på ett lite annorlunda ställe. Det ska bli en överraskning för barnen så jag kan inte skriva det än.

Så jag skriver lite kort hur ni gör en vanlig Campari & Tonic, fast ni säkert kan räkna ut hur ni gör, men ändå. Det är lite för att påminna mig själv också. Jag hade

Campari & Tonic (1 drink)

  • 4-6 cl Campari
  • tonic
  • is
  • citrusskiva

Gör så här

  1. Lägg i rätt mycket is i glaset
  2. Häll i Campari
  3. Tillsätt gin. Rör runt
  4. Lägg in en skiva citrus

Fin helg på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *