VINN örtteer från Lipton med fokus på välmående

örtte lipton sweet nights detox after dinner

[I samarbete med SMAKBOX och Lipton Sverige]

God morgon vänner. Dricker ni te på morgonen? Innan läggdags eller mest hela tiden under dagen? Jag dricker mest kaffe under dagen, men alltid te på kvällen. Mitt kvällste ska inte ha koffein i sig och helst sådana där örter man blir skönt sömnig av. Men jag dricker gärna även detoxteer för att städa igenom kroppen. Nu ska jag också börja med After Dinner te, vilket låter helt logiskt att magen behöver något för att gynna matsmältningen.  

Lipton har kommit ut med ett gäng nya örtteer som är helt ljuvliga. De har fokus på balans och välmående och framställda på enbart naturliga ingredienser. Massa sköna smaker i perfekt kombination. Har sippat på en stor kopp Sweet Nights hela kvällarna under den senaste veckan.  De är förpackade i pyramidpåsar och kan drickas av alla åldrar och innehåller inget koffein:

Sweet Nights

Örter som som kamomill, lindblomma, apelsinblad och lavendel för en skön sömn.

After Dinner

Örter som främjar en god matsmältning som t ex grönmynta, fänkål, lakritsrot och citronskal.

Do the Detox

Som städar ur kroppen med örter som nässla, älgört, grapefruktskal och anis.

TÄVLING

Just nu har jag en tävling på instagram #matstugan där du kan vinna en uppsättning med 6 paket örtteer, 2 av varje, som räcker hela hösten för alla tillfällen . Gå in på #matstugan så hittar du alla detaljer för att delta. Superlätt. Redan imorgon fredag väljs vinnaren. Så passa på. 

 

 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *