Jessica Frej, Supergott & Supersnabbt och Youtube-kanal

Jessica Frej, Supergott & Supersnabbt och Youtube-kanal

Jessica Frej, Supergott & Supersnabbt och Youtube-kanal. Sprillans nya roligheter ute nu. I torsdags var det releasefest på Östermalm här i Stockholm.

Jessica Frej releasefest

Det var bubbel och gott plock. Ovan är Jessica och hennes agent urgulliga Edit.

Jessica Frej, Supergott & Supersnabbt och Youtube-kanal releasefest

Edit och Jessica berättade om boken och höll ett litet tacktal. Jessica berättade hur hon nästan tyckt det var pinsamt lätta recept. Men det är precis det som är charmen med boken, att man kan göra något så gott på nolltid.  Ni bara måste kika in boken!

Jessica Frej, Supergott & Supersnabbt och Youtube-kanal

Ny bok av Jessica Frej

Jessicas absolut bästa bok någonsin, Supergott & Supersnabbt. Här finns så många härliga recept som inte kräver varken energi eller speciellt många minutrar tills du har allt det goda på bordet. Jag och barnen gjorde den underbara tahinidippen i helgen till exempel. Så god att doppa grönsaker i.

Youtube-kanal

Men det var inte enbart boken inte. Denna super-duper-power-kvinnan har även startat upp sin alldeles egna Youtube-kanal Lättlagat med Jessica Frej. Ett nytt avsnitt släpps varje tisdag. I det första avsnittet lär du dig att göra rullfria köttbullar med parmesan och lök på under 3 minuter. Massa trix för hur man effektiviserar matlagningen får du också. 

Många roliga människor på releasefesten. Jag pratade bland annat med Helena som är Amelias astrolog. Ni kanske inte visste det, men jag och Jessica älskar hennes horoskop. Jessica brukar messa över hennes horoskop för Jungfrun till mig och ibland messar hon även över sitt. Sedan pratar vi om hur mitt i prick de är. Så det var så roligt att träffa Helena ’live’. Hon sa lite intressanta saker om min framtid också. Rolig och god releasefest!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *