Testagram med gott och blandat innehåll

Testagram

Spännande nyhet i senaste Testagram utskicket var definitivt Ris & Sesam Blandningen. Det var inte så många saker i boxen den här gången men väldigt praktiska och användbara. Grummes Badrum Städservetter använder jag sedan ett tag i städningen av badrummet och de är verkligen bra. Så perfekt val att ha med i boxen. Fast 50 Protein Shake var stor och mättande. Jag tog den efter ett träningspass och behövde inte äta på ett bra tag efter då jag blev så mätt. Evian Citron och fläder är så läskande frisk och fräsch. Sedan lite rosépeppar och fänkålsfrön från Santa Maria. Där är fänkålsfröna en favorit som jag använder till allt från bröd, burgare till röror. 

Testagram 

Tillbaka till Ris & Sesam Blandningen från Risenta. En blandning på brunt ris, bovete och sesam. Sesamfrön är perfekt när man inte dricker så mycket mjölk. Sesamfrön är ju rika på kalcium. Så väldigt bra att de har sesam med. Brunt ris hade jag aldrig testat faktiskt. Det blev så gott. Vi åt inte upp allt och resten ställdes in i kylen det blev så gott att blanda upp med sallad och lite annat då det var kallt. Rekommenderas verkligen. 

Testagram är en box som kommer en gång per månad. Den kostar 99 kr per box, men värdet är minst 150-200kr. Det kommer ofta med spännande nyheter på marknaden, ofta hälsosamma produkter. Helt klart värt priset. 

Fortsatt fin sommardag på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *