Swedish Fika med Rörstrands Mon Amie

Rörstrand svensk fika ostindia mon amie

Har ni sett det nya fatet från Rörstrands Mon Amie serie? Mon Amie med sina koboltblåa blommor skapade av Marianne Westman för Rörstrand är ett så otroligt vackert mönster. Mon Amie och Ostindia från Rörstrand har verkligen fått ett uppsving under senaste tiden. Man ser den överallt, senast nu på Nyhetsmorgon på TV4 i morse. Men inte konstigt för allt ser så somrigt läckert och vackert ut på fat och skålar.  

Rörstrand svensk fika ostindia mon amie

Jag var inbjuden på en fika med Rörstrand och då fick vi även äta jordgubbar ur det nya storfatet i Mon Amie serien. Gillar att mönstret även finns på insidan av skålarna. De blev också de sötaste minbakelserna och klassiska småkakor. Sju sorter såklart.

Rörstrand svensk fika ostindia mon amie

Alltså hur vackert är inte det här. Känns så svenskt på något sätt. Jag har inget Mon Amie porslin, men grymt sugen nu. Ska man kanske spara till en servis till sina barn? Gör ni det? 

Ha en fin sommarkväll

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *