Sommarens dryck och sill från ICA Selection

ICA selection dryck sommar 

Äppelmust, Äppelcider, Lemonad på rabarber och fläder eller ekologisk lager? Det kom ett bud från ICA med alla slags drycker att testa sig igenom. Min favorit blev nog lemonad med rabarber och fläder. Så fräsch och vacker i glasen dessutom. Barnen tyckte mest om Äppelmusten. Men även cider och ekologiska alkoholfria lagern var perfekta till sillen, laxen och allt annat smått och gott. 

ICA selection dryck sommar

Och jag som inte ens gillar sill har mumsat sill mest hela midsommar. Den där Skärgårdssillen alltså. Ljuvlig. Jag har ätit fem sorters sill i midsommar om och om igen med vispad Creme fraiche och färskpotatis. Jag brukar i vanliga fall ta en pytteliten bit sill och massa potatis och gräddfil. Men nu helt plötsligt fortsatte jag och har även ätit det till lunch. Vi åt även lax med en så god topping på dill och lite annat. God sallad med melon och en stor jordgubbsmarängtårta. En alldeles perfekt midsommar utan stress. 

Fortsatt skön sommar på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *