Veckomeny Barnvecka och Hallon- och chokladpaj

Veckomeny barnvecka

Veckomeny Barnvecka och Hallon- och chokladpaj. Majs- och zucchiniplättar blir så goda och barnen missar helt zucchinin som de är annars är övertygade om att de inte äter. Lax i foliepaket är mina barn galna i. De får själva lägga i det övriga som potatis, ost, kryddor, lök. Sedan packar vi ihop paketen och skjutsar in allt i ugnen där det lagar sig självt.  Marinera kycklinglårfilé i godaste marinaden och grilla den. Till färskpotatis eller små delikatesspotatis uppträdda på pinnar. Sedan är en riktigt god köttfärssås aldrig fel. Det är barnvecka så därför blir det en barnvänlig meny. Sådant jag vet att mina barn tycker mycket om. 

Alltså helgen har varit så produktiv. Jag har haft en barnfri helg och minsann inte legat på latsidan. Jag har i timmar städat balkongen. Skrubbat varenda millimeter, torkat golvet, dragit av med T-röd och sedan på med teak-olja. Tvättat alla fönster. Varit på brunch på Urban Deli anordnat av Kronfågel, sprungit 6 km i skogen, tränat backträning med en kompis, cyklat in till stan och tillbaka, handlat mat för kommande barnveckan och rättat en hel klassuppsättning med prov. 

Majs- och zucchiniplättar

Lax i foliepaket

Grillade kycklinglårfileer i godaste marinaden 

En riktigt god köttfärssås

Hallon-och-choklad-smulpaj-757x503

…och sen är det långhelg och då unnar ni er en riktigt härlig hallon och chokladsmulpaj med daimcrunch. Kan inte bli så mycket bättre väl. 

Ha en riktigt härlig vecka

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *