Mia Moscato är sprudlande bubbel till påsk och vår

 

Även jag fick lite påskgodis. Lite vårigt bubbel och de vackraste pralinerna gjorda av Liv Sandberg. Mia Moscato från Spanien är en riktigt favorit till påsk och på picknick.

Mia Moscato Liv Sandberg

Mia smakar fläder, rosor, päron och citrusskal i en härlig blandning på 7%. Passar perfekt att smutta på med lite snacks till på en picknickfilt eller till desserter med bär och/eller frukt. Gillar att den är så låg i alkohol. 

Liv Sandberg praliner

Dessa praliner från Liv Sandberg förtjänar en alldeles egen bild och omnämnande. Pralinerna är som mästerverk. Man kan inte se sig nog på dessa. Liv Sandberg var med på scenen på årets Lakritsfestival och monterade tårtor. Både publiken och vi som arbetade på festivalen var helt fascinerade av de tårtor som hon gjorde. De är dock inte enbart snygga på insidan utan smaken är helt obeskrivlig. I dessa praliner är det en mix av mousse med passionsfrukt och bär och choklad i de gula. I tårtorna på Lakritsfestivalen var det det samma sak smaken satt som ett smäck. De var minst lika goda som vackra. Passade finfint med Mia och praliner ihop. Lyxigt påskägg för mig. 

[I samarbete med Mia Moscato]

Fortsatt härlig påsk på er

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *