Scenansvarig för Lakritsfestivalen 2017

Undertecknad är scenansvarig för Lakritsfestivalen 2017!! Jag känner mig mer än ärad och stolt. Funderade på hur det kom sig att jag blev scenansvarig för världens största lakritsfestival och vet knappt själv hur det gick till. Konstaterar dock att när man får uppskattning så presterar man på topp. Jag blev tillfrågad förra året av Tuija Räsänen och Anette Jonsson som drivit Lakritsfestivalen i nu nio år, att hjälpa konferenciern Lina Skandevall med scenen. Det var så roligt, mycket jobb, men så roligt precis varenda sekund. Är det något som jag gillar och alltid gillat så är det att styra upp, organisera, strukturera och fixa. I år blev jag tillfrågad att på det stora hela ansvara för scenen och vilka som skulle vara på den under helgen 1-2 april. De undrade även om jag ville ha titeln scenansvarig eller scenchef. Satt en bra stund och smakade på ’chef’, ’chefen’, låter lite coolt. Men scenansvarig kändes mer som jag. 

Kommer från och med nu skriva om vad som kommer hända på scenen och på Lakritsfestivalen i stort. Det kommer bli en makalöst bra Lakritsfestival, inte minst på scenen. I år kommer det bli väldigt mycket tips och tricks för dig som vill baka och laga mat med lakrits. Det kommer även bli massa kul för barn. Så häng med i svängarna så ni inte missar något roligt! Ovan ser ni perfekta lakritsmixen på påse från Lakritsroten som kommer vara med på  Lakritsfabriken.  

Lakritsfestivalen är den 1-2 april i annexet vid Globen

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *