Månadens Testagram – Kanske bästa

Januari månads Testagram såg ut så här. Varje månad kommer en ny box som kostar 99 kr (men värdet uppgår alltid till mer än det dubbla). Januari månad var proppfull med kanonprodukter.  Måste nog säga att det var bland den bästa boxen någonsin:

Steel cut oats från AXA är en mycket välkommen nyhet. Gröten på dessa klippta havrekorn blir mjukt fyllig, krämig och alldeles alldeles underbar.

Quinoa Nut Crunch Bar åkte med i träningsväskan och var en riktigt kick efter ett träningspass.

Vileda PowerInox var super för att rengöra grytor och kastruller med. 

Nellie Dellies Mörk Choklad utan tillsatt socker togs med till jobbet. Stora chunky bitar som är perfekta efter maten. 

Clipper Green Lime & Ginger har sippats på nu mest varje kväll. Ekologiskt och Fairtrademärkt te från Storbritanniens största ekologiska te-varumärke. Ibland får man de som prenumererar lite olika sorter i sin låda. Det här var ett sådant tillfälle. Det fanns olika sorters te i boxarna. Jag blev så glad över lime och ingefära i min box. 

Yelli Mindful Food . Jag fick 100% naturliga röda linssoppan. Veganska godheter. Har ännu inte testat, men ser fram emot det. Caliente har utsetts till världens bästa dryck på World Beverage Innovation Awards. Det här är ginger-lime-chili. Tog med till jobbet och drack den en dag när jag var så otroligt trött på eftermiddagen. Kände mig pigg bara några minuter efter faktiskt. Ska köpa på mig ett lager att ta till då man råkar ut för trötthetsdippen. Kanon verkligen. Ekologisk dessutom. Älskar att Testagram hade skickat med så många ekologiska produkter i januariboxen.

Kikärtsbollar från Risenta. En vegorätt som är ekologisk och 100% klimatkompenserad. Ska göra dem ikväll och redan sett på andras instagramkonton att de ska vara så goda. 

Tack Testagram för den bästa boxen!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *