Glutenfritt fröknäcke med rotfrukter från Risenta

Risenta fröknäcke med rotfrukter glutenfritt

Glutenfritt fröknäcke med rotfrukter från Risenta. Det lät skumt. Men det slutade med att jag på mindre än två dagar ätit upp varenda smula av de två plåtar med fröknäcke som det blev av bakmixen från Risenta. Kunde inte sluta äta. Som tur är så är det nyttigheter och inte chips. Var lite skeptiskt till att bakmixen innehöll rödbeta, morot och palsternacka. Men dessa frökex slog allt. Att de även innehåller psylliumhusk, pumpakärnor, solroskärnor och linfrön gjorde inte saken sämre direkt. De är naturligt glutenfria dessutom. 

Bakmixen är en nyhet från Risenta. Du tillsätter enbart olja och vatten. En bakmix ger två plåtar med fröknäcke. Perfekt att ha med till jobbet som ett litet mellansnack. Eller till träningen, till fredagsmyset istället för chips, till ostbrickan eller som tillbehör till soppa och sallad. 

Rekommenderas varmt!

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *