Testagram med mycket gott

Månadens Testagram såg ut ungefär så här, men så var det även med ett Lypsyl där man fick lite olika smak i just sin box. Jag fick ’Sweet Mint och Basil’ och den ligger i min vinterjacksficka. Så god doft! Som en bonus var det även ett presentkort från Mockberg.com på 500 kr vid köp av klocka från dem.  Bakmix till fröknäcke med rotfrukter. Spännande, har inte testat ännu. Gillar verkligen allt från Risenta. En rengöringskräm från Nivea, alltid bra. Det som var lite synd var att det skulle ha varit med nyheten Snickers Bites, istället var det två vanliga Snickers. Snickers Bites hade tydligen blivit så populära att de tagit slut. 

Bästa i boxen var nog smaksatta popcorn från OLW. Kunde inte sluta äta Cream cheese. Min systerdotter och Annie tyckte Sourcream & Onion var godast. 

Roligt också med Mousserande Äppelmust på årets skörd. Hur god som helst. En box kostar alltså 99 kr, men värdet per box är alltid betydligt högre. En rolig present att ge och få. Varje gång det kommer en box så är det lite julafton. Det finns alltid något gott i varje box, något hälsosamt, någon nyhet. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *