Här handlar du veganskt i Stockholm

En hel butik där allt är veganskt. Goodstore finns på två ställen i Stockholm, på Bondegatan 92 och Hornsgatan 176. De har även en webshop med en del av sitt sortiment. Jag var bara tvungen att gå dit och kika innan jul. Jag lämnade med en stor knökfull påse. Och var en del hundralappar fattigare. Men väldigt nöjd och med stort leende. Syftet med besöket var att hitta choklad som min Magda kan äta då vi andra åt choklad vid jul. Ursäkta att jag tjatar om det, men hon verkar inte tåla mjölk. Det hon har saknat mest att äta är choklad. Så här ovan ser ni att jag hittade både choklad, himmelsk nougat, choklad att baka med och chokladpraliner som smakade som lindorkulor. 

Lyckan över att hitta en vegansk motsvarighet till Nutella! Jag tog först en annan sort, de har flera sorter i butiken. Men jag pratade med supergullig tjej i butiken. Hon sa prompt att jag skulle ta denna ovan om jag ville komma så nära Nutella som möjligt. Gissa om hon hade rätt. Annie som är lite skeptisk till alternativen till mjölk var helt mållös. Hon tyckte att den här var till och med godare än den vanliga Nutellan. 

Vit krämig choklad. Jag köpte också motsvarande parmesanost. Började nästan gråta när jag hittade den. Det svåraste att ersätta har varit just ost och choklad. 

Trevlig dag!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *