Paket från Schweiz och God Jul

God Jul på er!

Hoppas ni får en fin dag. Själv så firar jag med barnen, min systerdotter och barnens pappa. 

Fick ett så så fint paket från min vän i Schweiz, Gita. i det låg det ni ser. Varsitt mjukt paket till barnen och ett hårt till mig. OCH, massa Lindt choklad som inte finns i Sverige. Hur underbart som helst. Mysigaste som finns att bli överraskad. Känner mig väldigt lycklig lottad som har henne som vän. Hon är oerhört omtänksam och generös och finns alltid där i livets svängar. Vi pratar i stort sett varje vecka på telefon, via Facetime. Men det är också ok när någon av oss har så mycket att vi inte hinner prata. 

Vad tror ni om dessa Champagnetryfflar till exempel? De ser jag ju verkligen fram emot att testa. älskar champagnetryfflar och vit choklad. 

Rostade mandlar i choklad med kanel och koriander finns alltid till jul. Det låter skumt med koriander men blir hur gott som helst. Samma smak på chokladkakorna ovan och under med men nougatkräm. Just deras mix av koriander och kanel är en succekombo som Lindt använder sig av i många av sina julkakor och praliner. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *