Julklappsdrömmar

Julklappsdrömmar

Vad önskar du dig i julklapp? Själv så önskar jag mig rätt mycket, även om det kommer bli jag som köper det själv. Dessa saker önskar jag dock att de låg under granen. För det första en Woolliefilt, som den ovan, i vinrött. Jag tycker de är fantastiska. Men de kostar en hel del. Har kikat på deras insta och hemsida om de har någon rabatt, då slår jag till.

Ljus från Voluspa är jag otroligt svag för. En doft som är så speciell och har det där alldeles särskilda som gör att folk alltid frågar vad det är är Makassr Ebony & Peach. Doften är lite tyngre och oreintalisk. Helt underbar. Men alla ljus från Voluspa är favoriter.  Ett doftljus skapar så mycket stämning under vinterhalvåret. 

Behöver nattkläder. Har inte köpt nya på massa år. Längtar efter nytt nattlinne eller shorts och topp. Kanske en pyjamas? Just nu har Twilfit 25% rabatt på nattkläder, så kanske att det här blir min julklapp till mig själv faktiskt. Har kikat lite på de ovan. 

Drömmer även om en Nordic Ware kakform, t ex den här ovan som heter Heritage. Finns bland annat hos Bagaren och Kocken . Alla formar från Nordic Ware är gudomliga. 

Jag har länge länge velat ha Sonos playbar, högtalare och SUB. Älskar att sätta på musik då vi kommer hem från skola och jobb. Kan drömma om att ha musik även i badrummet och barnens rum. De har också bra rabatt just nu. Tänk om man hade en stor säck med pengar just nu. Vad drömmer ni om?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *