Smakbox – Tips på julklapp till den som har allt

I samarbete med Smakbox

Smakbox är verkligen som en julklapp som kommer med posten. Den är knökfylld med goda och roliga saker. Det här är Smakbox God Helg som kom för några veckor sedan. En box som passar perfekt till jul, nyår och  mysdagarna däremellan.  I boxen fanns Manitoba cream mjöl från Ramlösa kvarn, helgknäcke från Pyramidbageriet, ädelost på tub från Kavli, tre olika kaffepåsar, Müsli Jordgubb & Mandel från Risenta, Aprikosmarmelad från BonneMaman, Salamis sticks från GÖL och mycket mer. 

 

Eller den här godingen, Herrgårdscider Rosé från Kiviks musteri. Till vänster ser du ekologisk ingefära från Santa Maria. Värdet är på ungefär 400 kr per box, men en box kostar endast 199 kr. Vare box innehåller runt 15 produkter. Du kan köpa endast en box eller prenumerera. Prenumererar du så kommer en ny box varannan månad. Om du använder koden LINDASMATSTUGA så får du 15% rabatt på första boxen. Grymt prisvärt för boxen God Helg. 

Nyhten Skumtopp jordgubb från Delicato var mumsig. De har även en med päronsmak. De rosa skumtopparna är så ursöta och skulle pryda vilket fikafat som helst. Perfekt till dop, babyshowers och liknande. 

Det kommer mer sista-minuten-julklappstips

Linda

2 kommentarer

    • Hej!

      Det är en fantastiskt proppfull låda. Jag får inget alls för att förmedla koden. Men blir ju glad om det blir billigare för mina läsare. God Jul/Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *