Testagram stödjer bröstcancerforskningen

Testagram färgas rosa bröstcancer

Eloge till Testagram som lät oktober månads box vara rosa på flera sätt. Det var nämligen inte bara boxen som var rosa. I boxen ingick enbart produkter som gav stöd till Rosa Bandet-kampanjen, dvs där en del av vinsten för varje produkt gick till cancerforskningen. Jag tycker personligen mycket om människor och företag som har en omtanke om andra. Testagram är ett sådant företag. För varje box gick 42 kr till Cancerforskningen. En box kostar endast 99 kr (inkl. frakt) och värdet överstiger alltid rejält de 99 kronorna. Du kan se innehållet i boxarna månad för månad HÄR.

Testagram färgas rosa bröstcancer  

Det var med ett Rosa band som i år hade designats av Alicia Vikander. Jag tycker att årets band har varit ett av de vackraste någonsin. Vågen på bandet ska symbolisera hopp. Vackert, viktigt och vansinnigt snyggt. 

Testagram färgas rosa bröstcancer

Testagram hade även skickat med Cancerfondesn bröstskola som lätt och snabbt visar och förklarar hur du undersöker brösten för att tidigt upptäcka eventuella knölar. Utöver Rosa bandet så var det bra saker i boxen som trosskydd, portabel rakhyvel som är bra i handväskan på resa, i handbagage osv., nytt diskmedel med power och nytt sköljmedel som håller doften längre, skyddar plaggen från uttöjning, färgblekning och att det noppar. Testagram är en prenumerationstjänst där du en gång per månad får en box med spännande innehåll. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *