Bildbomb från dopet i söndags för Bianca

dop

Snart snart kommer det massa recept. Imorgon till exempel kommer ett av mina bästa recept någonsin. Men först måste jag visa er min söndag. Min brors lilla Bianca döptes i Eskilstuna. Så efter lördagens Tjurruset i lera och gegga, till Stureplans chica restaurang Ling Long med vänner på kvällen till familjesöndag med barn och släkt.  

Lilla Bianca skötte sig exemplariskt i kyrkan och prästen var fantastisk: rolig, vänlig, lyhörd. Sången i kyrkan var så vacker att jag fick tårar i ögonen. De hade valt den sång jag hade till Magda då hon döptes: Där ser du själv hur högt du når av Lisa Ekdahl .  Den texten är så mitt i prick med hur jag vill finnas där för mina barn, den optimala dopsången. Gråter varenda gång jag hör den. 

dsc_0384

Sedan var det dags för dopkaffe. Det dopfikat gick inte av för hackor: tårtor, macarons, godiskakor, godis, mazariner osv. Det bästa vara att allt var så piggt och färgglatt.

Lilla dopfamiljen: min bror Simon med sambo Matilda, Love och Bianca. Sedan utökades bilden av mina barn också. Deras son Love och Annie är speciellt tajta de två. Love kastar sig alltid i famnen på Annie då de ses och gråter när hon går. Kusinkärlek.

dsc_0418 

Jag fick också gosa lite med dagens huvudperson. Åh, som man kan sakna en sådan här liten en. 

dsc_0428

Min mamma och Magda läste lite bok. Helt plötsligt hade Love svidat om till superhjälte också. Man vet aldrig vad som kan hända på ett dop. Allt är möjligt. 

dop

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.