Restaurang Farang för bästa asiatiska maten

Restaurang Farang asiatiskt Stockholm fusion

Bästa Mai Tai i stada hittar du på Restaurang Farang.  Det är riktigt svårt att hitta en bra Mai Tai, men den på Farang är verkligen i en helt egen klass. Men nog om det, Farang är grymma när det kommer till drinkar och mat. 

Mina ’favorites’ tog med mig till Farang som födelsedagsmiddag. Jag som velat gå till Farang i evigheter! Ni som följt mig ett tag vet ju att jag har två kompiskonstellationer där vi, istället för att köpa present till varandra tar ut den som fyllt år på en hemlig restaurang som vi inte varit på tidigare. Men i båda dessa konstellationerna så har de andra varit på Farang. Så jag trodde inte att vi skulle gå dit. Men så hände det en kväll för någon vecka sedan. OCH det var verkligen så gott som jag hade föreställt mig. Vi åt en 8-rätters meny. Första rätten var CHA PLU BLAD med ´THAI BBQ PORK´
tamarind, litchi, thaibasilika.

Restaurang Farang asiatiskt Stockholm fusion

SOFTSHELL CRAB – grön mango, mynta, pomelo, grön ´nahm jim´, jordnötter , var en av de andra rätterna som också var en smakexplosion. 

Restaurang Farang asiatiskt Stockholm fusion

KRISPIG GRIS MED PALMSOCKERKARAMELL – knaperstekt gris, risvinäger, rostad lök. Verkligen en av de möraste och bästa rätterna någonsin. Allt kommer i så goda såser och tillbehör. Hann inte ta kort på allt för det kom hela tiden rätter. 

Restaurang Farang asiatiskt Stockholm fusion

Desserten var något alldeles extra och jag skulle vilja gå dit och bara äta den, eller vad sägs om´HOLA HOLA 16´- thaimarinerad frukt, sockerärtor, rambutan, lime, vaniljkokoslag, mango-mandarinsorbet. Jag var så mätt när den kom att jag knappt kunde få ner en tugga, men det fick jag ändå ju. Dessutom var de så otroligt söta. De hade hört att det var min fördelsedagsmiddag och kom in med den här lilla chokladbakelsen med ljus (som jag blåste ut och önskade en hemlig grej). 

Restaurang Farang asiatiskt Stockholm fusion

Och dessa vänner, de var helt begeistrade över att servitören kom med en ask med läsglasögon till dem så de kunde läsa menyn. Just det har vi inte upplevt på någon annan restaurang. Det kan man kalla service. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.