Smakbox med extra allt – Nya vanor

Smakbox

Vilda hallon i mjölkchoklad, ekologisk jordnötssmör i portionsförpackning, svenska ekologiska havreringar och rotfruktschips. Det här var bara en liten del av allt som fanns med i senaste Smakbox som kom för några veckor sedan. Den var fulladdad med goda och härliga saker på tema Nya vanor. 

Smakbox nya vanor

Vad är det för nya vanor då? Jo, en bättre LÖRDAGSGODIS med ekologisk svensk choklad från Malmö Chokladfabrik (galet god), rotfruktschips, ekologiskt godis och Noa dryck med blåbär & björksav som gör dig lugn och avstressad. Smakbox är en prenumerationstjänst där du får en låda varannan månad med ca 15 nya smaker och produkter från små och stora varumärken. En box kostar 189 kr men värdet är betydligt högre,  350 – 450 kr. Frakt ingår i priset. Det är ingen bindningstid och det är lätt att starta, pausa eller avsluta din prenumeration. Om du använder koden LINDASMATSTUGA så får du dessutom 15% rabatt på din första Smakbox. 

Smakbox nya vanor

En mer hälsosam FRUKOST och TRÄNING med fröbröd på mix från Risenta, ekologiskt jordnötssmör i portionsförpackningar att ta med, Fruit & Nut bar och svenska havreringar med blåbär. Eller kanske lite aprikosmarmelad, en glutenfri brödmix, Äppelmust från Kivik eller mörkrost Volcanic blend. 

Smakbox nya vanor

Ett härligare FREDAGSMYS med mixer till Enchilada, Burrito och Fajita från Santa Maria. Lägg till en bönmix till kycklingen så blir det ännu mer kanon. 

Smakbox nya vanor

Ekologiska 5 gryner från Zeta, MIDDAGSFIX på några få minuter

Smakbox nya vanor

Och sist en liten finurlighet från Smarta Saker, en YOGHURTHÅLLARE där du inte längre behöver bli frustrerad över att inte få ut det sista ur yoghurt förpackningen. Det löser den här lilla manicken galant. Kan man annat än bli alldeles förtjust när man får ett paket från Smakbox! Som Julafton. 

Smakbox nya vanor

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *