Veckomenyn extra allt är här igen

Veckomeny

Hawaiiwraps med bbq kyckling, mustig räkgryta, köttfärslimpa med finurlig ingrediens och en vegetarisk toscansk brödsallad. Tjohoo, hösten nu kör vi på med veckomenyn. Hoppsan vad helgen gick snabbt. Gick er helg också alldeles för snabbt. Eller det kanske är en dum fråga, helger går alltid för snabbt. Jag hade tänkt att jag skulle hinna så otroligt mycket mer än vad jag hann bara. 

Åh, den här veckan går i alla fall min puls från sommarlugn till höstmax. På agendan står ta emot elever, en ny mentorsklass, göra färdigt alla kursplaneringar, teambuildingdag på Gärdet och Tekniska museet med eleverna. På fredag är det kräftskiva och klackarna i taket. Lördag umgås med vänner till mig och barnen och söndag ett stort event. 

Toscansk brödsallad är en äkta snabbis som smakar sådär fräscht och lite lite somrigt. Inte så många ingredienser, så se till att de är av suprb kvalitet:solmogna tomater, en bara olivolja, ekologisk gurka, ett härligt surdegsbröd. Då kommer du får en suverän smakupplevelse. 

Mustig räkgryta är även den snabb och lätt, med fyllig smak. Du kommer inte bli besviken. 

Hawaiiwraps med kyckling, sorry att jag tjatar om dessa, men de är så urbota goda. Bara att svänga ihop lite kyckling i bbq sås och linda in i en wrap med gottigheter. Salt, syrligt, sött i en perfekt match. 

Köttfärslimpa, den här får den härliga smaken av en hemlig ingrediens. I stort sett tre ingredienser bara så har du en maffig, saftig köttfärslimpa med maxad smak. 

halloumi-som-en-naggande-god-forratt0

Håll kvar sommarkänslan med Halloumi till förrätt med persilja, lite olivolja, rödvinsvinäger och rödlök. Eller varför inte som sidorätt. Det här var veckans meny och bonusen blev förrätten med halloumi. Hoppa ni hittade något som smakar. 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *