Poolhäng och barn som lagar mat

Philip 9 år gjorde en hallonpaj och Wilma 11 år gjorde pasta Vongole till oss. I stort sett helt själva. Det var otroligt gott. Så var det när vi hälsade på hos vänner igår. Så inspirerande. Låter man barnen göra så vill de så gärna och är så stolta. 

Pasta Vongole

Pasta Vongole av Wilma. Första gången jag äter pasta Vongole. Jag har velat testa pasta Vongole länge, det är mångas favoritpasta. Nu har jag också äntligen testat och det är en favorit som jag bara måste äta snart igen. Vitt vin, vongolemusslor, chili, tomater, vitlök och persilja skapar en ljuvlig kombination. Wilmas Vongole var helt perfekt introduktion till rätten. 

Wilma

Wilmas hade även full koll på hur man använder kniv, makalöst imponerad. Mest fantastiska Wilma som längtar efter att få Hemkunskap i skolan till hösten. Hoppas de kan matcha hennes kunskaper. 

Poolhäng

Vi badade, jag en omgång, Magda och Annie sådär 10 gånger. Annie som alltid tyckt det har varit jobbigt att få huvudet under vatten lärde sig, medan vi var här, både framåt- och bakåtkullerbyttor samt att stå på händer. Hon var så lycklig att hon vågade och kunde inte sluta göra kullerbyttor. Magda, som den lilla sjöjungfru  hon är, vill aldrig komma upp då hon väl kommit ner i vatten. Det här var ju också lyx då vattentemperaturen var 28 grader och de bottnade överallt. 

Philip

Sedan var det Philips tur. Han gick ut och plockade hallon från trädgården och svängde ihop en härlig hallonpaj till oss. 

Hallonpaj

Vilken lyxdag! Då det var dags att åka hem blev det bestämt att vi även stannade på middag. Så, heldag med underbara vänner. Så kan en alldeles perfekt dag se ut.  

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *