Nice – Promenade du Paillon – Badfontäner

Promenade du Paillon Nice

Promenade du Paillon är ett område alldeles vid  kanten av Gamla stan. Där har ett trist område gjorts om till en oas med fontäner som sprutar vatten på olika sätt och ibland även till musik. Till för att kasta sig in i. Alla barn verkar som i extas där, så även Annie och Magda. Bakom fontänen ligger en stor park med bänkar, Wi-Fi och stor rolig lekplats för barnen. Det här var en av de roligaste ställena enligt barnen. Vi ’badade’ här tre av de fyra dagar vi var här. 

Promenade du Paillon Nice

Det sitter dröser av föräldrar på bänkarna omkring med kaffe i handen, redo med handdukar till barnen när de är klara. 

Promenade du Paillon Nice

Annie var först tveksam och behöll shortsen på, men hon bytte snabbt om till bikini som Magda. Det ser ut som de är ensamma där, men verkligen inte det var många barn och vuxna som hängde i fontänen, den är till för att bada i. Till tonerna av Mozarts Eine Kleine Nachtmusik sprang barnen igenom de sprutande fontänerna. 

Promenade du Paillon Nice

Promenade du Paillon Nice

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.