Goda somriga nyheter från Cloetta

Cloetta nyheter 2016

Sommargodis i pasteller, krispigt, surisar, salmiak, saltlakrits, kanel, jordgubbs- och limesmak. Det är några av nyheterna från Cloetta lagom till sommaren. Jag och tjejerna har tagit på oss det hårda jobbet att testa nyheterna. Någon måste ju göra det. Gissa om barnen var överlyckliga ikväll när jag hade dukat upp med alla nyheter. Lördagsgodiset har fått en ny nivå kan man säga. Produkterna kommer finnas i butik från vecka 20. Cloetta nyheter 2016

Dessutom galet goda cashewnötter, Nutisal Dry Roasted Cashew. Torrostade över öppen eld. Dessa försvann i ett nafs. Barnen tyckte så mycket om de med Crystal Sea Salt, men inte Pepper & Salt eller Sweet Rosemary. Toppen, för då fick jag dem för mig själv. De är oemotståndliga. Perfekta till drinkar eller sallader och mat. 10 av 10 möjliga poäng. 

Cloetta nyheter 2016

Ahlgrens Bilar Modell A16, samma mjuka kaross som originalet men med andra smaker. Det har gissats mycket på nätet vad smakerna är. Vi tippar på att den gula är citron, lila/rosa är blåbär och orange är persika. Ok, de är goda, men de slår inte originalet. 

Cloetta plopp nyheter 2016

Plopp med rabarbersmak. Kan inte bestämma mig. De smakar tydligt av rabarber. En rolig smak, men jag är så förtjust i originalsmaken och tycker den är oslagbar. Men vet att flera har höjt den till skyarna. Barnen tyckte om den, men tycker också att den vanliga är godare. 

  Cloetta plopp nyheter 2016 

Nytt i Naturgodishyllan, alltså lösvikt i Coops butiker. Dessa bara föll vi handlöst för, både jag och och barnen. Himmelska. Det är Kanelmandlar, Jordgubbsmandlar, Bärcrisp och Salt Limelakrits. Storfavoriter. 

Cloetta plopp nyheter 2016

Gott & Blandat Fruktsallad. Ny smarrig blandning. Syrligt och sött. God blandning av gamla godingar som vattenmelon, persika och nya exotiska tillskott som ananas, apelsin och kiwi. Vi mumsade glatt i oss dem. Både jag och barnen var förtjust i blandningen. 

Cloetta plopp nyheter 2016

Sockerbitarna har fått två nyheter bland lösgodiset i Coops butiker: Frukt – Pastelliga frukt med smak av blåbär, jordgubb och ananas, Saltlakrits – salmiak och saltlakrits. Min favvo blev salmiak. Den har riktigt härlig lakritssmak. De fruktiga sockerbitarna var väl sura för mig. Magda tyckte dock mycket om dem. 

Cloetta plopp nyheter 2016

Två andra nyheter som vi ännu inte testat, Läkerol YUP Melon Sour och MusliBite Nuts.  Sitter och kikar på Eurovision samtidigt som jag lägger in det här inlägget. Imponerad av Sveriges arrangemang av Eurovision. Mäktigt. Jag håller såklart på Frans, men tror starkt på Ryssland. Vad tror ni?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *