Do What you Love – Love What You Do

DSC_0115

Do What You LOVE – LOVE What You Do!  Meddelande som peppades ut under 4Good kvällen Express Yourself måndagen den 25 april. Älskar deras kvällar. Man kiknar av skratt, får tårar i ögonen av öden och går alltid därifrån med känslan av att allt är möjligt.

DSC_0131

Anna Benson pratade om hur hennes sambo fick cancer och gick bort, men också hur hon vände sorgen med att sätta ihop den Rosa Kokboken och hur verkligen inget är omöjligt. Hon fick sedan för sig att göra en bok om granar, och så fort hon fått en idé så har hon realiserat den. Hennes ’Why Not’ var väldigt starkt och blev nog till ett frö hos många. Vi fick under kvällen även lära oss ’NATO’ – No Action – Talk Only. Vissa saker behöver hamras in och sättas i olika exempelsituationer för att få fäste i en.

DSC_0158

Sofia Wistam berättade om en annorlunda uppväxt. Helt otippat och tänkvärt. Hon berättade ärligt om vad hon lärt sig genom sina olika förhållanden. Oerhört intressant. Hon har varit igenom mer än man någonsin kan tro. Vilken människa. 

DSC_0143 

Sist men inte minst Måns Möller som fick alla att vika sig av skratt. Men det var även ett djupt budskap om hans kamp för sonen som har autism. Jag blev oerhört tagen av berättelsen. Det är så skönt att höra om andras liv. öden har alltid fascinerat mig, det man drabbas av och hur man löser det samt vad man lär sig av det hela. Skulle behöva en 4Good-injektion mer regelbundet.  

DSC_0163

På lördag är det dags för nästa pepptillfälle, på dagtid: Love Your Life. Det är Agneta Sjödin, Paolo Roberto, Annika Sjöö och Tobias Karlsson som energipeppar 150%. Jag är inbjuden, men kan tyvärr inte. Har ni chans så gå, ni är garanterade massa skratt och kommer glädjeskutta därifrån, energiboostade till max. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *