Livet är en härlig röra

Falafel sevan rödbetor broccoli

Verkligen! Det har varit som en riktig berg-och-dalbana den här veckan. Helgen var jag på Lakritsfestivalen från morgon till kväll utan någon ordentlig rast. Det var en så rolig upplevelse på alla sätt och jag skrattade massor. Sedan har veckan inneburit långa dagar och sena kvällar. I måndag var jag hemma efter 22, tisdags strax innan 20 och ikväll strax innan 19. Jag är rätt slut och har varken hunnit handla eller träna den här veckan. Men lyckos mig så fick jag så lägligt hem ett bud från min favorit när det kommer till Mellanösterns smaker: Sevan.  Räddad. De har hela sex grymma nyheter i det färska sortimentet:

Sevan falafel

Två nya gröna och sköna falafels: Falafel – Rödbeta, Falafel – Ras Al Hanout & Broccoli; Dessutom fyra röror som är perfekta till allt från grillat till dipp och sås: Chicken tarator – Sesambaserad kycklingröra, Crèm Toume – Vitlökscrème, Muhammara – Paprika- och Aubergineröra och Hummus – Hot’n Spicy. Lillördag blev det helt plötsligt för mig. Från att inte ha något hemma till en härligt lyxig middag på rena råvaror. 

Sevan falafel röror

Mina favoriter blev nog rödbetsfalafel, lite sötare, saftigare än vanlig falafel och röran Muhammara med paprika, vitlök och aubergine. Men allt var underbart och kändes så fräscht fullpackat med vitaminer och antioxidanter. Så trött att det tog mig flera timmar att skriva det här inlägget. Var tvungen att sova lite emellan. Har snart sovit ikapp och då ska jag överraska er med massa roliga inlägg som bara ligger och väntar. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.