Scenansvarig för Lakritsfestivalen

Bild_pressmedelande1_LF2013blogg

Nu till helgen är det för åttonde året i rad dags för Lakritsfestivalen, 23-24 april, på Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm! Jag är i år scenansvarig för Lakritsfestivalen! Jag är ärad, taggad och alldeles förväntansfull.  Det kommer i år vara mer spännande gäster än någonsin på scenen och det kommer hända så mycket roligt uppe på scen så ni anar inte. Ni kommer väl förbi!

lakritsfestivalen-presstraff0

År 2015 besökte över 11.000 personer från hela världen, denna världens största lakritsfestival. Du kan smaka alla sorters lakrits, uppleva lakritsmassage, lära dig laga mat med lakrits, gå på lakritsprovning eller kanske göra din egna lakrits?

lakritsfestivalens-meny-av-rent-chef0

Jag har själv testat matlagningskurs med lakrits som hölls av Douglas Spiik. Det var så inspirerande och gott!

Lakritsfestivalen Annie

Barnen får ansiktsmålning, kan titta på trollkarlen som trollar med lakrits eller pyssla ihop lakritskonstverk. Så här såg det ut då jag tog med Annie på Lakritsfestivalen i Finland i höstas. Annie var överlycklig över dagen. Kan så varmt rekommendera er att ta med barnen. 

 Arrangör av festivalen är Tuija Räsänen som driver Choklad & Lakrits och håller lakritsprovningar.

 

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *