BW istället för AW

cafe pascal

Nytt sätt att träffa sin vänner på är att ta en frukost inne i stan. Mitt favoritfrukostställe är  verkligen Café Pascal. De öppnar 7 på morgnarna. Istället för en AW på stan så är det alldeles perfekt att ta BW (Before Work).  Det finns många bra frukostställen inne i stan nu. På Café Pascal har de frukostalternativ som passar min smak:  chiapudding, granola, färskpressade juicer, gott kaffe och fantastiskt maffigt, välfyllda croissanter, för att nämna några saker. 

cafe pascal

Chiapudding på burk med sylt och granola. En av mina favoriter på Café Pascal. Det är rätt lagom med att ses över lite frukost någon timma och sedan springa iväg på sina respektive göromål. Man hinner uppdatera en massa på den tiden och man är pigg. Det blir en riktig kick att ha hunnit med att träffa en kompis innan jobbet. 

cafe pascal

En annan favvo är den här äggrörefyllda croissanten och granola med äppelkompott och yoghurt. Roligt att få lite annan frukost än den man äter hemma. För mig är det även inspiration på vad man skulle kunna göra hemma, som t ex granola med äppelkompott i botten. 

Cafe pascal

Snyggt designad miljö är såklart ett plus. Man kan även fika och luncha på Café Pascal, de har öppet till 19 tror jag. 

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *