Glad Påsk

Glad påsk

Glad Påsk från oss till er! Barnen gick igår påskkärring, första gången faktiskt. De ville gå själva i området. Kände dock att Magda är lite liten än så jag följde med dem och stod utanför portarna då de gick in. Att jag överhuvudtaget var med var oerhört ’pinigt’ tyckte de stora tjejerna. Men stod som sagt lite på sidan och socialiserade lite med grannar medan de plingade på och gav påskkort.

Intressant på flera sätt. Ibland hade de som öppnade och fick kort inget godis. Viktigt då att berätta för barnen att man kan säga Glad Påsk och vara glad ändå (särskilt om man laddat genom att göra 50 teckningar).  På ett ställe öppnade en tant och smällde sedan igen dörren i ansiktet på dem. Underligt beteende. På ett annat ställe tog personen emot teckningen och började sedan smaka på deras godis i korgarna (inte uppskattat). 

Påsk Magda

Denna här hade gjort egna kaninöron. Men då de skulle gå påskkärring så ville hon se ut som de stora tjejerna. Tyckte hon var så söt och stolt i sina kaninöron. Hoppas ni får en väldigt fin påsk på alla sätt!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *