Födelsedagsfirande i dagarna tre

DSC_0570

Go’kväll! Efter födelsedagsfirande av min 8-åring i fredags, stor födelsedagsbaluns för 50-åring i lördags till småtimmarna på söndagen och födelsedagsfika och middag för familjen och barnens gudmor med sambo på Alla Hjärtans dag, så var det någon som var rätt slut och matt. Dessutom så var det ett Mount Everest av disk i köket och ett slagfält i barnens rum.

DSC_0641

Jag bara somnade ifrån allt på kvällen. Men lycklig över helgen. Jag fick de finaste kärlekstecknen av Annie som så omtänksamt pysslat hjärtan till mig, och finfina ätbara kärleksgåvor från vänner. Jag gjorde en hjärtformad tårta till söndags-födelsedagsfikat med Nutella cheesecake fyllda jordgubbar. Men jag var så trött efter lördagsfestandet att jag helt glömde att fota min gulliga brorson som delade ut kramar ’en masse’ till alla, men speciellt till Magda och Annie. Nu ska jag lägga in lite goda inlägg till er. Måste berätta en rolig sak för er imorgon också. 

Go’natt för nu och tack alla ni nya som följer mig här och på Instagram, #matstugan

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *