Indiska Våren 2016

DSC_0678

Indiska våren 2016 ser ut så här, delvis. Det är mycket blått och material som sheeshamträ och bambufiber. Senare under våren övergår färgskalan till grönskande grönt. 

Korellreven inspirerar med sina färgrikedom och vi ser krabbor och andra djur i recycled plåt. Skålar med sjöhästar, porslinsaskar i form av ostron och koraller och hela den blåa färgskalan i olika konstellationer. Indiska blev ’Årets hållbara butik/butikskedja 2015’. Hållbara material har alltid varit viktigt för Indiska, i alla fall under alla år som jag har följt dem. I vårens kollektion finns även otroligt snygga ljusstakar i recycled plåt. 

Indiska våren 2016

Ananaser och kaktusar är högst mode på inredningsfronten och så även hos Indiska. Jag har underlägget i form av kaktus och är vansinnigt förtjust i det. Bara måste komplettera med ananasunderlägget. Får du inte nog av ananasformen så finns ananasen även i form av en träskål. 

Indiska våren 2016

Framåt marsch ser vi varma gröna nyanser tillsammans med guldgul, mässing och accentfärgen korallrosa, Kashmirmålade påskdekorationer. Huvudmaterial är främst ljus marmor, guld och mässing. 

Indiska våren 2016

Även deras mycket populära Take Away mugg är i vårens kollektion frodigt grön

Indiska våren 2016

Indiska våren 2016

Guld och mässing som färg och material löper som en röd tråd genom hela våren på Indiska och förgyller ända fram till sommaren. 

Indiska våren 2016

Indiska har nu även lanserat sin första yoga kollektion. Materialet i kläderna var så mjukt så mjukt och mycket blått, korall och svart. Den svarta tröjan ni ser lite av, den har jag inte kunnat sluta tänka på. Det är en perfekt softa-runt-hemma-i-tröja. Så snygga, fräscha Retap vattenflaskor också. 

DSC_0673 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *