Kycklingwraps med ajvarröra och Jumbo Memory

kycklingwrap-med-godaste-kramigaste-ajvarroran0

När du har fyra barn på ett bräde på hemmaplan och ska bolla dessa fyra så att alla är på bra humör, ja då rekommenderar jag verkligen dessa kycklingwraps med ajvarröra. De är rätt mäktiga i och med gräddfilen och majonnäsen så jag tar alltid de minsta tortillabröden som jag hittar i butik. Lite sallad och paprika till är kanon, så gott med krispig paprika tillsammans med krämig ajvarröra. Det brukar bli lite röra kvar och den är perfekt att ta med till jobbet tillsammans med några stora tortillabröd, bara att ta en stor klick röra, skära upp lite paprika, lite salladsblad så är lunchen fixad. 

DSC_0822

Tog hem kompis både till Magda och till Annie. Har märkt att det går bäst då de har varsin kompis över samtidigt, då leker de fint på varsitt håll och även tillsammans alla fyra emellanåt. Sjuåringarna ville baka cupcakes så jag assisterade dem och de små klädde ut sig och röjde i barnens rum. Sedan ville de små även titta på de stora då de dekorerade cupcakes, och de fick även en liten smakbit här och där. Det här Jumbo Memory som barnen fått i present är perfekt att ta fram då de har vänner över. Stora bilder där man får använda båda händerna för att vända på bilderna. Passar alla åldrar också. 

DSC_0817

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *