Drinkar och bubbel till nyår

bubbel-med-bjornbar-och-rosmarin0

Jag som är svag för champagne och prosecco gör gärna drinkar med just bubbel som bas. Den här är till exempel en av mina favoriter: Bubbel med björnbär och rosmarin . Jag använder oftast Prosecco som bas. Använd inte din dyraste champagne som bas utan ta hellre en billigare och spara champagnen till att dricka som den är. 

bellini-med-mango-och-limerasp0

En anna kanondrink är klassikern Bellini med istället för på persika, testa att göra den på mango och med lite lime: Bellini med mango och limerasp . Fräscht och roligt med lite annorlunda, eller hur. 

Drinkar

Gör det enkelt och lägg en kula god sorbet i ett glas med bubbel, gärna citronsorbet. Använd en vaniljstång som drinkpinne, snyggt och gott (om du skär upp den lite på mitten så lite vaniljfrön letar sig ut). Har du inte testat klassikern Thanksgiving så gör det ikväll, det är inte för inte som den är en klassiker. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *