Om du är i Schweiz runt jul

En av mina allra bästa vänner Gita bor i Schweiz med man och två döttrar. Nu fick vi ett julpaket från henne i helgen med massa juliga specialiteter. Som jag älskar roliga överraskningar! Bästa som finns att bli överraskad.  Hon skickar alltid Lindts nyheter och specialiteter, så är du i Schweiz runt jul så kommer här tips på det bästa i chokladväg:

Weihnachtsmarkt Lebkuchen – Pralinhjärtan med pepparkaka och marsipan – För mig är Lebkuchen tradition, jag är halvt tysk och har ätit lebkuchen till de flesta jular. För er som inte testat det så är det lite som mjuk pepparkaka.  

Grand Plaisir Caramel & Fleur de sel Noir – Ny chokladkaka i storformatet med kola, havssalt och mörk choklad

Hauchdünn Zimt & Coriander – Tunna ’chokladblad’ med kanel och koriander – Dessa har jag smakat tidigare och de är så utsökta!

Weihnachts Hasselnüsse, Mandeln & Gebrannte Mandeln – De rostade mandlarna och hasselnötterna är insvepta i lager av nougat och choklad och med en touch av kanel och koriander. De brända mandlarna är omsvepta med choklad. 

Sedan var det lite annat smått och gott med i paketet. Barnen fick varsin fin julklapp och jag fick en ask från Salvatore Ferragamo med band runt om! Gissa om jag är sugen på att öppna den NU! Jag gissar på att det är ett smycke. Gita är som en ställföreträdande man, hon brukar ge mig väldigt fina smycken i form av hjärtan. Det är äkta kärlek det!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *