God Morgon 14 December

matstugans-julkalender-lucka-nr-140

Så fort tiden går! Snart jul. Jag vabbar med Annie idag. Ikväll ska jag på julbord med jobbet. Helgen var intensiv men rolig. Barnen har umgåtts med kompisar varje dag. Vi har tittat på Tsatsiki, morsan och polisen på gammal hederlig DVD och myst. Vi  har varit på Andy’s Lekland i Bromma med vänner  

Andys lekland

Vi  har varit på Andy’s Lekland i Bromma med vänner. Gillar verkligen Andy’s Lekland i Bromma. Det är stort, luftigt och det finns så mycket roligt överallt att göra. En grej som är extra bra är att det även finns personal synlig på Andy’s Lekland i Bromma. Det är inte så vanligt på de andra leklanden. Känns som att det då är lite extra koll på vad som händer. Andys lekland bromma

Vi avslutade helgen med en så vacker och fullsatt Luciakonsert i Nacka Kyrka. Vill att barnen ska få in den här högstämda vackra bilden av Lucia och att de märker att det faktiskt är Lucia och inte vilken vanlig dag som helst (Bild lånad av Ticnet). 

Nacka Kyrka

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *