Bortbjudna allihopa

DSC_0157

Hur skönt är det inte att bli bortbjudna på middag en helt vanlig vardagskväll. Jag svarar själv på den frågan: Det är så så underbart. Jag fick ett mess rätt sent i förrgår kväll från min granne och nära vän Angelica som undrade om vi ville komma på spontanmiddag igår kväll. Såklart! Opretentiöst och helmysigt. 

DSC_0167

Vi fick en så god glutenfri pasta med kyckling i saffransås (Creme Fraiche, grädde, schalottenlök, kyckling och saffran såklart). Så här ska vi göra oftare, dvs att vi äter tillsammans.  Hur bra som helst att bara trilla över till grannen en trist vardagskväll. Nästa gång vår tur att stå för maten. Den här gången bidrog vi enbart med vårt lyxiga sällskap som Angelica uttryckte det, och även glögg, pepparkakor och saffransbullar efter maten. Total guldkant blev det på tisdagskvällen. Missade att fota, men Angelica har en lägenhet med exakt samma planlösning som min och hon har precis gjort om sitt badrum och det blev så otroligt fint, så nu ska jag härma och bara säga att jag tar samma som henne i alla material med mera. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *