VINN ett designat skal från Caseapp

87_thumb template-87-300x300 (1)

Igår beställde jag två nya skal från Caseapp för att pigga upp min Iphone 6 och min gamla avlagda Iphone 5 som barnen fått överta (inget abonnemang men de kan surfa, spela osv på den hemma).

Caseapp

Jag har använt de färdigdesignade skalen ovan från Caseapp, men sedan har jag lagt till text på den ena och på barnens både text och foto. Helt underbart att sitta och fixa på CaseApps egen sida. Du kan ladda upp flera kort och testa runt och dessutom texter, symboler osv från deras sida. Du ser direkt hur det blir innan du skickar iväg beställningen. Längtar tills jag får dem så jag kan visa dem för er. Så grymt nöjd!

Nu har jag fått lov att vara sådär julsnäll och tävla ut 3 presentkort på ett Caseappskal. Koderna gäller för ett värde av 300kr per kod och de gäller fram till den 1:a mars!  För att vinna så svarar du endast på frågan nedan och motiverar varför du vill vinna ett Caseappskal. 

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, berätta varför du vill vinna ett skal från Caseapp och säg vilket skal av de färdigdesignade skalen hos Caseapp som du tycker mest om. Du hittar dem HÄR.

Tävlingen avslutas om precis en vecka lördagen den 5/12 kl 23.59 och på söndagen 6/12 presenteras vinnaren på bloggen.

Jag väljer ut TRE lyckliga vinnare som får varsitt kod mailad till sig som kan användas direkt. 

Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Följ min blogg med Bloglovin för att inte missa någon rolig tävling eller bra recept.

Linda

9 kommentarer

 1. Å älskar verkligen case apps skal och skulle verkligen behöva nytt skal till min telefon.. Har en tendens att spräcka telefonen annars..

  • Ps. Missa inte att berätta vilket skal som du tycker mest om från deras sida så har du chans att vinna!

 2. Deras redan färdiga skal ”Havsglitter” är vansinnigt fint. Kanske ger känslan av att alltid vara nära havet!
  Jag inväntar mina nya iphone 6s och kommer sakna mitt fina skal som jag har på min 5a. Hur vågar man annars använda sin telefon om man inte skyddar den?!

 3. Behvöer ett nytt skal till min nya mobil. är väl dags innan jag tar i sönder den. 😉 jag tycker att det här är finast Guld och marmor

 4. Dels så behöver jag verkligen ett skal, men sedan så ska även min dotter börja på förskolan – min föräldraledighet är slut… jag skulle gärna vilja kunna se henne på mitt mobilskal hela dagen när jag är på jobbet och längtar efter henne!

 5. Nämen vilken rolig tävling! Jag skulle nog välja Aluminium som hade underlättat att jag lättare hittat telefonen i det stora väskhålet, vilket bidrar till att jag inte skulle missa så många samtal. 😉

 6. Åhh så många fina skal! Jag skulle nog välja Den lilla Katten, eftersom jag är kattälskare! En ev vinst vill jag ge min äldsta dotter i julklapp som kommer hem på julafton efter en lång resa med många fina foton i bagaget. Kram!

 7. Rosaröda pixlar skalet är verkligen helt underbart;
  Skyddar mobilen på ett stiligt sätt, riktigt smart.

  Förhoppningsvis kommer tomten med en ny mobil snart;
  Att vinna detta skulle ge den en jättebra start.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *