Veckomeny och Pepparkakstrifle

Veckomeny

Ok, ny, färsk vecka. Fattar ni att jag lyckades få in veckomenyn på söndagen. Börjar nästan känna mig organiserad. Nästan. Jag ska äntligen klippa mig den här veckan, alltid sådan kick att fixa håret. Man känner sig så fin efteråt. På tisdag ska jag ta ett glas vin med några mammor i Annies klass, det ska bli så roligt. Sedan har jag ett äventyr den här veckan och har längtat i flera veckor. Vad det är får ni självklart se. Magda har haft svinkoppor, går på penicillin, och hon har verkligen inte varit den lättaste ängeln under solen den här helgen. Den här helgen kändes det som att precis allt mitt tålamod tog slut. Hon har kastat saker omkring sig, slagit Annie, sparkat, vrålat, retats med mera. Det har gått sådär 5-10 minuter mellan hennes utbrott. Måtte det bli en bättre, lugnare vecka.  

Frasiga vegetariska piroger

Saffranspotatis med chorizo,lök,oliver

Lax i hummersås

Hemmagjorda kycklingburgare med mangodressing

Bästa juldesserten är en Pepparkakstrifle givetvis: pepparkakor blandat med apelsin och citronkräm. Fräscht, sött, syrligt och oerhört gott. Snart dags att börja öppna julkalendern. Har du fått en alldeles egen, eller köpt en till dig själv? Jag har fått en väldigt fin av en vän, måste visa er den, ni kommer bli lite avundsjuka. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *