Nervöst inför helgen…

Lånad bild från ggfoto.nu

Helgen kommer verkligen bli spännande, på alla sätt. Jag ska ha middag hemma hos mig och det kommer bli så mysigt. Det är inte min helg med barnen men jag kommer se dem en del. Imorgon lördag går jag och Magda på teater Vem Bestämmer av Stina Wirsén på Stadsteatern. Bokade biljetter, tillsammans med mina två nära vänner och deras jämngamla döttrar, redan i juni till föreställningen. Sedan på söndag smäller det! Annies klass har klassfest, på Let’s Dance tema. Men hör och häpna vi vuxna ska tydligen också dansa. Klassförälder den här terminen är bl a Maria Bild som har varit dansare i Let’s Dance. Så de tyckte att det var en kanonidé med Let’s Dance tema. Alltså, jag har gått och oroat mig länge nu, men det är väl bara att köra och bjuda på det. Jag har försökt att lobba för att jag kan vara domare istället för att dansa. Men de verkar inte köpa det. Vänta bara tills jag är klassförälder då…Kanske de vuxna ska få slå en Bea på kortast möjliga tid, göra sin egna pasta under bedömning, stycka en kyckling på tid eller något liknande. Ska fnurla på något. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *