Lakritsfestivalen med barn

DSC_0593

Annie, som är 7 år, kom med mig till Lakritsfestivalen. Jag frågade henne några gånger om hon ville sitta ner och pyssla lite med sina grejer som hon hade med i sin ryggsäck. Men, nej, hon ville vara med på allt. Det finns alltid massor med roligt för barnen på Lakritsfestivalen i Stockholm såväl som i Helsingfors. Annie var med på matlagnings-workshopen, sedan var det en trollkarl som höll storstilad show och trollade med lakrits. Att det fanns smakprov överallt, var ju heller inte helt fel. Alla var väldigt måna om barnen och de fick små saker här och där.  

DSC_0592

I ett rum kunde man göra sina egna konstverk av lakrits, tandpetare, papper, klister och sax. Det fanns mycket inspiration från de konstverk som hade gjorts under dagen. Annie och jag satte igång och så gjorde vi det fantastiska konstverket nedan. Jepp, mycket nöjda!

DSC_0595

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *