Antistress, Antikrångel, Antipasti

DSC_0140

Det kom ett lyxbud från Zeta med, verkligen, A L L T för en antipastikväll. Efter att ha stressat runt med Halloweenförberedelser och recept, möten, rättningar av prov osv så kom budet som ’Heaven sent’. Antipasti är så otroligt smidig. Lite burkar, goda kex, några ostar, oliver, balsamico och ett glas vin och en bra film. Överlycklig över att min älsklingsburk med Kronärtskockskräm var med också. Har ni inte smakat den så bara gör det, alla faller pladask för den. Och så ska jag ta ett bad innan med en doftande badbomb från Lush också. Har ni förresten något förslag på bra film som finns på Netflix? Behöver verkligen varva ner.

DSC_0142

Nyheten bland Zetas antipastifamilj är Crème Paprika (Crema di peperoni). Kräm på röd paprika med lite ricotta. Mums! Jag har smygtestat den och den är lite sötsyrlig, inte stark och krämigt fyllig. Den blir bra på crostinin nu ikväll och med en bit parmesan. Men den kan även användas som tillbehör till fisk, kött och pasta eller i såser och röror. 

CIAO! CIAO!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *