Warszawa Guide – Frukostställen – Charlotte

Charlotte selection

Charlotte i Warszawa har en av de bästa frukostarna som jag har ätit, någonsin. Det finns massor på menyn, men beställer du franska Bistro Charlottes brödkorg med nybakta croissanter och olika sorters bröd så får du deras olika pålägg: Stora himmelska burkar med vit choklad, mjölkchoklad, hallonmarmelad, jordgubbsmarmelad och apelsinmarmelad. Ord för att beskriva den här frukosten finns inte. 

Charlotte breakfast

Jag tog en kanna med grönt te med lavendel, ägg och min favvokombo: färskpressad apelsin och grapefrukt. Hela frukosten kostade ca 60 kr. 

Croissant Charlotte

Missa inte att köpa med: Jag köpte med en liten burk av deras vita chokladkräm (vi har kommit överens om att jag ska lura barnen att det är polsk majonäs) och så köpte jag med en briochelimpa och deras grova signumlimpa på surdeg. De två nybakta stora bröden kostade tillsammans knappt 30 kr. Ångrar att jag inte köpte med några av deras mandelcroissants med rum eller de med hallon och citron.   

DSC_0513

Att tänka på: Kom lite innan de öppnar. Det är ett oerhört populärt ställe och bara några minuter efter att de hade öppnat så var det kö utanför.  

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *