Testagram – September

Testagram - September

Månadens härligaste prenumerationsöverraskning kom för ett litet tag sedan: Testagram september. Det känns som att fylla år precis varenda gång det kommer en Testagrambox. Värdet överstiger alltid rejält de 99/kr boxen kostar. En perfekt present att ge bort också, t ex en lite prenumeration på 3 månader = 277 kr. Septemberboxen från Testagram innehöll:

Kikärtspasta (Risenta) – Naturligt fri från gluten och gjord på enbart kikärtsmjöl och vatten. Spännande. Jag har testat bönpasta tidigare, men inte kikärtspasta.

Ajax diskmedel – Ett kanondiskmedel som tar bort lukt, fett, rester och diskar skinande rent. Att den luktar extra gott gör det inte sämre.

Minimajskakor Sourcream & Onion (Kung Markatta) – Gjorda på ekologisk majs. Alltså jag åt upp hela påsen på stört. Innan barnen ens hann se dem. Minst lika goda som chips. Mums vad goda de var. Byter lätt ut chipspåsen mot dessa nyttigare godingar.  

Anthon Berg Milk Chocolate stick med hasselnötter – Så lagom bit att ta med i väskan till jobbet. I den här heller fick barnen smaka. Jag älskar verkligen kombon av nötter och choklad.

Läkerol YUP Cola Sour – Suris utan socker. Sugtablett som smakar så likt något jag inte kan komma på. Som godiscola flaskor, men sura..Toppen när man är lite sötsugen. 

Lipton Green Lemon Macaroon – Inte hunnit testa än, men är minst sagt förväntansfull. Det står på Testagrams sida att smaken man fick skulle vara Apple/Mint, men inte gjorde det något att det blev lemon/macaroon istället inte. 

SB12 Duo –  Munskölj som ger en långvarig effekt i 12 timmar. Innehåller även hög fluorhalt som förebygger karies. Frisk smak av eukalyptus/mint. Toppen att ha i badrumsskåpet

Vileda Active Scrub – Kan användas på Teflon®-belagda ytor!! Hur bra som helst. Allrengöringssvamp från Vileda som tar bort den riktigt svåra smutsen utan att repa ytan. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *