Tacos och mys på 10 minuter

Tacos ICA rätt enkelt

Oj, oj, oj, ni kan verkligen inte ana hur mycket det har varit den här veckan. För det första har jag ett superhemligt projekt. Hela grejen är WOW men har tagit all min energi och tid den senaste tiden. Har varken hunnit blogga, träna eller städa hemma och knappt hunnit med att laga mat. Kan snart berätta för er. Utöver det har jag varit med Magda hos läkaren för hennes eksem. Var på Sacchska Barnsjukhuset i flera timmar och gjorde pricktester mm. Berättar om det hela i ett separat inlägg. Dessutom fyllde Magda hela 4 år i måndags. Så måndagens födelsedagsmiddag efter jobb och massa annat skulle vara festlig men gå snabbt. 

Ica Rätt enkelt

Fick hem ett bud med flera av ICAs egna produkter med svenskt ursprung.  Roliga nyheter inom deras ’Rätt Enkelt’ sortiment. Perfekt att plocka fram deras Slow Cooked Ground Beef Taco. Färdigkryddad färs som smakar hur gott som helst. Bara in i ugnen i 10 minuter och färdigt. 

DSC_0941

Så det blev verkligen en så festlig kväll ändå och barnen tyckte mycket om färsen som är välkryddad men inte alls stark. Riktigt bra alternativ när det ska gå snabbt, men ändå vara hur gott som helst. Ett paket räcker till 3-4 personer då man har annat plock till. Vi hade både skal och mjuka tortillabröd till. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *