Gårdagskvällens äventyr

Orangeriet

 

Blev firad igår. Jag fyllde år i slutet av augusti. Blev uttagen på överraskningsrestaurang av två vänner. När vi skulle ses vid Rådhusets T-bana så gissade jag på Orangeriet. Faktiskt rätt. Det är ett så soft ställe med massa soffor och skön musik. Vägg i vägg ligger Trattorian där vi åt en hejdundrande middag.

IMG_1351

 

Trattorian ska vara som en lantlig toskansk trattoria och det är så härlig stämning, var alldeles fullsatt, öppen brasa, brokigt och helmysigt. Vi var alla så hungriga att vi överbeställde, tror aldrig jag varit så mätt. Efter charkbrickan tog vi inte tallrik med en vidunderligt god, perfekt al dente pasta med gambas, persilja, vitlök och olivoljas som vi delade på.

IMG_1353

 

Ja, sedan var det dags för huvudrätten.  Stor fisk med massa gott på sidan: friterade risbollar med tryffel, potatispuré och broccoli  med vitlök och chili. Allt så otroligt gott och vi hade en så himla fin kväll där vi pratade om allt från barnen till körkort, spännande framtidsgrejer, förhållanden, arbete och sånt ni vet. Livet. Trött och förkyld idag och vill bara krypa ner under en filt och titta på någon serie idag. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *