Testagram – Augustiboxen

Testagram

Min Testagram augustibox är här! Hämtade upp den på väg hem med cykeln igår. Så svårt att vänta med att öppna den. Slet upp den, mer eller mindre, då jag kom hem. Det är som att få en present eller överraskning. Man vet aldrig vad som är i. Augustiboxen kommer inte göra någon besviken, fullproppad med roliga saker.  Ps. Den här veckan kommer jag tävla ut två Testagramboxar till er så glöm inte kika in

DSC_0062

Det var torrostade nötter från Nutisal, en av USAs mest populära godis Skittles i två smaker, Ekologiska miniriskakor och stora riskkakor med Chiafrån och havssalt från Friggs, Kockens val dvs en smör-, raps- och solrosolja, en 3-i-1 duk från Vileda som man putsar, tvättar fönster och använder som svamp, tuggummi i smaken apelsin, en Spray Moisturizer från Vaseline och kaffekapslar som funkar till alla Nespressomaskiner.  En prenumeration helt i min stil. Testagram fungerar som en prenumeration. Du väljer dock själv hur länge du vill prenumerera. Det kostar 99kr per box, men värdet är långt över de 99 kronorna. Värdet den här gången var nog snarare det dubbla. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *