Frukostdejt

Löfbergs

16% av stockholmarna äter frukost ute minst 1 gång i veckan enligt Food & Friends Matrapport 2015. Att äta frukost ute blir allt vanligare och det poppar upp alltfler frukostställen. Jag  tog en frukostdejt på  Löfbergs på Kungsgatan här i Stockholm där de, inte bara har gott kaffe, utan även frukostbuffé och flera frukostmenyer. Mysigt ställe med snygg inredning, soffor, filtar. Skönt häng och bra ställe att hinna prata och uppdatera lite. 

DSC_0864

Brukar ni äta frukost ute? Jag brukar inte göra det men har kommit på att det är ett alternativ till att luncha med en kompis. Ibland hinner jag inte ta en lunch och då är verkligen en frukost på stan innan jobbet en toppengrej.

DSC_0868

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *